Elinan West Coast Swing

HANNA TUOMINEN Pietarsaaressa TT-hallilla LA – SU 8. – 9.12.2018!

Luvassa hieno westisyksy Pohjanmaalla! Pienessä tapahtumassa Sinulla on otollinen tilaisuus tasokkaaseen, yksilölliseen opetukseen sekä henkilökohtaiseen palautteeseen! Luvassa syksyn parhaat bileet, lämminhenkistä yhdessäoloa, naurua, haasteita ja mukavaa, viihdyttävää seuraa sekä kivenkovaa tasokasta opetusta!
Tätä et pääse kokemaan suurissa west coast swing -tapahtumissa. Varaa paikkasi pikaisesti niin varmistat kurssin toteutumisen. Ilmoittautuminen on auki!

AIKATAULU
LAUANTAI 8.12.
11.00 – 12.30 Beginner / Novice
12.45 – 13.45 Novice 1
13.45 – 14.15 Lounastauko
14.15 – 15.15 Novice / Intermediate 1, Turning and Spins
15.15 – 16.15 Intermediate 2, Liikkuminen, musiikintulkinta
17.30 – 19.30 Päivällistauko
19.45 – 22.45 West coast swing BILEET!

SUNNUNTAI 9.12.
11.00 – 12.30 Swedish Fox, Nopeasti etenevä perustaso
12.45 – 14.45 Bugg, Keskitaso

TASOT
BEGINNER ja NOVICE 1 ja 2 -tasoilla pärjäät, kun sinulla on jonkinlainen käsitys lajin ensimmäisistä peruskuvioista sekä viennin ja seuraamisen perusteista, mutta sinulla on yhä tarve parantaa perustaitojasi. Näillä tunneilla voit kerrata lajin perusteita on hyvä tilaisuus myös roolin vaihtoon jos oman roolin perusteet alkavat olla hallussa. Beginner ja Novice -tasot sopivat mm. syksyn 2018 viikkotunneilla tanssin aloittaneille.

INTERMEDIATE -tason kurssi on tarkoitettu lajia aktiivisesti harrastaneille. Sinulla on hallussa lajin ensimmäiset kuviot, musiikin sekä viennin ja seuraamisen perusteet. Osaat jonkin verran kuviovariaatioita. Kussilla syvennät lajiteknisiä taitojasi ja haastat itseäsi niin musiikintulkinnassa kuin parityöskentelyssä.

NOPEASTI ETENEVÄ PERUSTASO
Kurssilla lähdetään lajin alkeista ja edetään nopeaan tempoon. Aikaisempi paritanssikokemus kurssille tultaessa suositeltavaa.

KESKITASO
Voit osallistua keskitasolle, kun sinulla on lajin perusteet hallussa. Keskitason tunneilla harjoitellaan lisää kuvioita sekä perehdytään musiikintulkintaan. Keskitason sisältöön kuuluvat olennaisesti myös tanssitekniikkan ja parityöskentelyn opettelu.

Opetuskieli kurssilla on suomi.

Opettajana: Hanna Tuominen

HINNAT
Lauantai Beginner ja Novice1 ————————— 34e / 24e
Lauantai Intermediate1 ja 2 —————————— 28e / 20e
Lauantai kurssi- ja bilepassi ————— 68e / 48e (sis. bileet)
Sunnuntai Bugg ——————————————— 28e / 20e
Sunnuntai Swedish Fox ———————————– 20e / 14e
Sunnuntai koko päivä ————————————– 45e / 32e
La – Su Kokopassi ————————— 88e / 62e (sis. bileet)

Bileet LA —————————————- 6e
30 min ——————————————- 7e
1t ————————————————- 14e / 10e

Alennetut hinnat kokopäiväisille opiskelijoille sekä työttömille todistusta vastaan noin -30%.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätietoa:
elina.maula@gmail.com
Elina Maula 044-5922 783

West Coast Swing on paritanssi, jonka juuret ovat amerikkalaisessa lindy hopissa. West coast swingiä tanssitaan monipuolisesti eri musiikkeihin nykypäivän radiohiteistä menneiden vuosikymmenten klassikoihin: mm. pop, r’n’b, funk, hiphop ja blues.

West coast swing on hyväntuulinen paritanssi, jossa korostuvat yhteistyö parin kanssa sekä musikaalisuus. West coast swing on tanssittavan musiikkinsa tapaan sekä iloisen vauhdikasta että hitaan dynaamista.

Tanssi sopii sekä nuoremmille, tanssitaivaltaan aloittaville että jo enemmän tanssineille. West Coast Swing on nautintoa ja hyvää oloa, oivalluksia ja onnistumisen elämyksiä! Tämä laji vie todellakin sydämen ♥ ♥

Opettajana Elina Maula

Sitova ilmoittautuminen viikkokursseille ja lisätietoa:
elina.maula@gmail.com
Elina Maula 044-5922 783

West coast swing är en pardans, med rötter från amerikanska Lindy hop. West coast swing kan dansas till ett brett utbud av musik från dagens hetaste radio hits till gamla klassiker: bl.a. pop, r’n’b, funk, hiphop, blues, m.m.

West coast swing är en glad pardans som ger förare och följare stora möjligheter att kommunicera med sin partner i dansen. West coast swing är beroende på musiken antingen munter och snabb eller långsam och dynamisk.

Dansen passar både yngre och för de som paserat tonåren för ”några” år sedan. West coast swing ger dig glädje, lycka, nya idéer för att uttrycka dig själv och framför allt själva upplevelsen av att lyckas! Den här stilen stjäl verkligen ditt hjärta ♥ ♥

Lärare: Elina Maula

Bindande anmälningar och tilläggsinformation:
elina.maula@gmail.com
Elina Maula 044-5922 783

West coast swing is danced with a partner. It’s originating from USA and a dance called Lindy Hop. West coast swing is danced to a wide variation of music: pop, R’n’B, funk, hiphop, blues and today’s hottest radio hits.

West coast swing is a joyful dance and it gives the leaders and the followers a great possibility to communicate with the partner in dance. West coast swing is as well fast and cheerful as slow and dynamic.

This dance suits for young as well as those who has passed their teenage a few years ago. West coast swing brings you joy, happiness, new ideas of expressing yourself and the experience of succeeding. It’s gonna take your heart and blow your mind ♥ ♥

The course teacher: Elina Maula

Booking and information:
elina.maula@gmail.com
Elina Maula 044-5922 783

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.