Elinan West Coast Swing

West Coast Swing on paritanssi, jonka juuret ovat amerikkalaisessa lindy hopissa. West coast swingiä tanssitaan monipuolisesti eri musiikkeihin nykypäivän radiohiteistä menneiden vuosikymmenten klassikoihin: mm. pop, r’n’b, funk, hiphop ja blues.

West coast swing on hyväntuulinen paritanssi, jossa korostuvat yhteistyö parin kanssa sekä musikaalisuus. West coast swing on tanssittavan musiikkinsa tapaan sekä iloisen vauhdikasta että hitaan dynaamista.

Tanssi sopii sekä nuoremmille, tanssitaivaltaan aloittaville että jo enemmän tanssineille. West Coast Swing on nautintoa ja hyvää oloa, oivalluksia ja onnistumisen elämyksiä! Tämä laji vie todellakin sydämen ♥ ♥

Opettajana Elina Maula

Sitova ilmoittautuminen viikkokursseille ja lisätietoa:
elina.maula@gmail.com
Elina Maula 044-5922 783

West coast swing är en pardans, med rötter från amerikanska Lindy hop. West coast swing kan dansas till ett brett utbud av musik från dagens hetaste radio hits till gamla klassiker: bl.a. pop, r’n’b, funk, hiphop, blues, m.m.

West coast swing är en glad pardans som ger förare och följare stora möjligheter att kommunicera med sin partner i dansen. West coast swing är beroende på musiken antingen munter och snabb eller långsam och dynamisk.

Dansen passar både yngre och för de som paserat tonåren för ”några” år sedan. West coast swing ger dig glädje, lycka, nya idéer för att uttrycka dig själv och framför allt själva upplevelsen av att lyckas! Den här stilen stjäl verkligen ditt hjärta ♥ ♥

Lärare: Elina Maula

Bindande anmälningar och tilläggsinformation:
elina.maula@gmail.com
Elina Maula 044-5922 783

West coast swing is danced with a partner. It’s originating from USA and a dance called Lindy Hop. West coast swing is danced to a wide variation of music: pop, R’n’B, funk, hiphop, blues and today’s hottest radio hits.

West coast swing is a joyful dance and it gives the leaders and the followers a great possibility to communicate with the partner in dance. West coast swing is as well fast and cheerful as slow and dynamic.

This dance suits for young as well as those who has passed their teenage a few years ago. West coast swing brings you joy, happiness, new ideas of expressing yourself and the experience of succeeding. It’s gonna take your heart and blow your mind ♥ ♥

The course teacher: Elina Maula

Booking and information:
elina.maula@gmail.com
Elina Maula 044-5922 783

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.